Iets laten maken

Wie straks bij jouw tekst uitkomt, is blijkbaar naar je op zoek. Laten we je dan ook vindbaar maken. Is de tekst scherp en to the point, dan blijft de lezer hangen. Zoveel impact maken woorden.


Wat kost tekst? Met welk uur- of woordtarief moet ik rekening houden? Potentiële opdrachtgevers willen altijd graag weten wat een tekst kost en dat is niet meer dan normaal. Dat zou ik ook willen weten, als ik jou was.


Douchekop
Veel schrijvers kunnen daar geen duidelijk antwoord op geven, want tekst is geen eenduidig product. Kijk, van een douchekop, daarvan kun je zeggen: dit was de inkoopprijs, dit is de marge die de fabrikant graag wil en dan moet dit mijn winst zijn. Wordt ‘ie €59,95. Helder verhaal.


Fascinerend
Het tarief voor een tekst heeft te maken met de ervaring van de schrijver, en ook de complexiteit van de opdracht. Doe jij iets enorm fascinerends waar veel vakspecifieke kennis voor nodig is, dan moet ik eerst in de materie duiken. Anders kan ik geen recht doen aan jouw teksten. Maar hé: als ik het dan helder kan verwoorden, gaat je lezer het vanzelfsprekend ook begrijpen.


Offerte
Ieder project is uniek qua inleving, iedere tekst dient een ander doel. Als vormgever kijk ik, als je wil, ook mee naar de presentatie van je tekst. Op een website, in een nieuwbrief, een tijdschrift, op een actieflyer: alles is bespreekbaar. Vertel me vooral je ideeën, dan maak ik graag een passende en realistische offerte op maat voor je.

info@stephaniereedijk.nl

0031(0)6 31 56 55 66

Eerdere opdrachtgevers